Welkom bij Sytze van der Woude administraties.

Diensten

Maatwerk

On-line boekhouding

Contactgegevens

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bieden wij een variabel dienstenpakket aan, toegesneden op uw persoonlijke wensen. Voor freelancers en zelfstandigen zonder personeel (ZZP-er) kan dit bijvoorbeeld alleen bestaan uit de aangiften inkomsten- en omzetbelasting.

Voor de wat grotere ondernemingen kan dit uitgebreider zijn, zoals de complete verzorging van de financiële en/of salarisadministratie. Maar ook het enkel verzorgen van de jaarrekening is mogelijk. Heel veel is bespreekbaar.

Startersbegeleiding

Startende ondernemers kunnen bij ons prima terecht voor advies en begeleiding op velerlei terrein. Van het opstellen van ondernemingplannen tot het overleg met financieringsinstellingen. Van het opzetten van de financiële administratie tot aan de fiscale advisering. Persoonlijk en betrokken.

Sytze van der Woude Administraties is een administratiekantoor gericht op financiële en fiscale dienstverlening aan met name de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Deze dienstverlening wordt gekenmerkt door een lage drempel en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn een kleine organisatie waar iedere klant een belangrijke klant is.

Met een afgeronde HBO-opleiding accountancy en met bijna 20 jaar ervaring op dit vakgebied, kunnen wij u professioneel van dienst zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

Financiële administraties

Sytze van der Woude Administraties heeft als uitgangspunt dat de financiële administratie voor een ondernemer op ieder gewenst moment inzicht moet kunnen geven in het financiële reilen en zeilen van zijn of haar onderneming. Of u nu zelf de financiële administratie bijhoudt of dat wij dat voor u verzorgen, uitgangspunt blijft onze persoonlijke betrokkenheid en begeleiding.

Als belangrijk hulpmiddel hierbij, bieden wij u het zogenaamde online boekhouden (via internet) aan. Meer over deze dienstverlening kunt u lezen in het hoofdstuk ‘Online boekhouden’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Sytze van der Woude Administraties

Stemhuisstraat 1

9153 BH Brantgum

Telefoon 0519 56 1845

e-mail: info@vanderwoudeonline.nl

Tot ons dienstenpakket behoort ook het zogenaamde online boekhouden. Een functionaliteit die sterk in opkomst is en gebruik maakt van een goede internetverbinding.

Online boekhouden biedt veel voordelen ten opzichte van boekhouden met programma’s die u op uw eigen computer installeert. Omdat uw gegevens centraal zijn opgeslagen, zijn ze, wanneer u dat wilt, ook toegankelijk voor ons als administratiekantoor. Wij kunnen dan aan het eind van het boekjaar uw jaarrapport met deze gegevens opmaken. Of u nu zelf een groot deel van de boekhouding doet, of het meeste invoerwerk aan ons kantoor overlaat, de voordelen van een online boekhouding zijn altijd enorm. U kunt ons vragen om de ingevoerde gegevens te controleren en bij te houden.

U hoeft geen dure software meer aan te schaffen en u beschikt altijd over de meest recente versies. Geen gedoe meer met het maken van back-up’s en geen gesleep meer met diskettes of CD’s naar ons kantoor. Het enige wat u nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding.

Voor meer informatie over deze dienst kunt u contact opnemen met ons kantoor. Om alvast een demo te bekijken, kunt u klikken op het logo van Reeleezee, de internetdienst waarmee wij officieel samenwerken.

welkom
on-line boekhouden
diensten
maatwerk
contact
Naast de financiële administraties kunt u bij ons ook terecht voor:

Jaarrekeningen

Voor ieder soort bedrijf kunnen wij de jaarrekening verzorgen. Van eenmanszaak tot BV, van zeer uitgebreid tot zeer beknopt. Uitgangspunt hierbij is dat de jaarrekening in de eerste plaats leesbaar is voor uzelf als ondernemer. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de eisen die gesteld worden door andere betrokkenen, waaronder de belastingdienst.

Fiscale dienstverlening

Aansluitend op het voorgaande kunnen wij voor u de aangiften inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting verzorgen. Hierbij is ons streven dat u zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden. Maar niet alleen voor de ondernemer verzorgen wij de aangiften. Ook voor uw particuliere aangifte inkomstenbelasting kunt u uitstekend bij ons terecht.

Loonadministraties

Voor iedere bedrijfstak kunnen wij de complete loonadministratie verzorgen. Van individuele arbeidsovereenkomst tot de complete loonaangifte bij de belastingdienst. Snel en accuraat is hierbij ons motto.

Maar, ook voor….

opstellen van financieringsaanvragen, begeleiding van starters, opstellen van ondernemingsplannen, tussentijdse rapportages, advies bij bedrijfsoverdracht en staking.